JUKEBOX
RESTORERS

Voor Service Op Maat

 

Home

 

 

 

 

 

 

Penny Arcade is een muntslikkend apparaat die meestal voorkomen in de entertainment wereld. Dit omvatte vroege vormen van flipperkast, waarzeggerij machines en speelautomaten van de jaren 1930. Vending machines kunnen ook worden overwogen in deze categorie. De naam is afgeleid van het kwartje..

De eerste penning arcades uit de negentiende eeuw kregen de naam bagatelle, een spel met elementen van moderne biljart en flipperkast. Later, de Penny Arcade machines groeiden en kwamen dichter bij de moderne flipperkasten. Penny arcades waren vroeger gewoon op pretparken en kermissen te vinden. Door de jaren vijftig, veranderde er veel. Moderne midways-kansspelen kwam er. Deze spelen hadden veel vaardigheid (verlossing games zoals schiettenten en Skee bal).

Een andere vorm van Penny arcades machines werden peep-show machines, waardoor de kijker door er een muntje in te doen verschillende aanzichten van de machine te zien kreeg en later bewegende beelden zag. Speelautomaten, liefde testers, waarzegster machine en andere muntautomaten apparaten werden gevonden in dergelijke etablissementen.

Penny arcades later leidde tot de oprichting van video arcades in de jaren zeventig

Ontwerp - Debby van der Meer / Clément van der Vegt