JUKEBOX
RESTORERS

Voor Service Op Maat

 

Home

Merken

Links

Referenties

 

REFERENTIES

Ruud Molenaar:
Hallo mijn naam is Ruud Molenaar .Ik heb een aantal jaren geleden een jukebox gekocht bij de heer Bleumink. De jukebox heeft goed gespeeld, maar kreeg toch problemen. Na een jaar of 12 zonder onderhoud te hebben gehad naar de heer Bleumink gebeld. Die gaf me het nummer van Marcel Bogert. Hij kwam kijken en maakte hem weer aan de praat. Hij stelde voor om de jukebox te brengen naar hem te brengen, voor een complete opknapbeurt. Dat is ook gebeurd en hij heeft uitstekend werk geleverd. De Wurlitzer 1900 uit 1956 galmt weer als vanouds. Ik vind dat Marcel een prettig persoon en duidelijk persoon is. Hij geeft ook goede adviezen. Ik hoop in de toekomst zaken te kunnen blijven doen met hem.

Sam Schillemans (Zwijndrecht-Holland):
Mijn jukebox de Seeburg Discotheque had ik gekocht als opknapper. Helaas kreeg ik dat opknappen niet voor elkaar. Marcel bleek een lot uit de loterij. Wij brachten de jukebox bij hem thuis en hij demonteerde het mechaniek en maakte het weer gangbaar. De versterker, autospeed en de selectie unit werden gereviseerd en de luidsprekers hersteld of vervangen. Nu heb ik weer een jukebox die prima speelt en er prachtig uit ziet. Dat uiterlijk was de reden van aankoop, maar de techniek blijft het belangrijkst en die heeft Marcel als geen ander onder de knie. Garantieafspraken komt hij na: bij een storing in de selectie kwam hij dat gratis oplossen. Het is een echte liefhebber en zijn prijzen zijn zeker niet commercieel.

Huub Bakermans (Eindhoven-Holland):
Ik heb Marcel Bogert gevonden via internet. Na een afspraak gemaakt te hebben is hij op een avond gekomen. Na enkele minuten heeft hij het euvel gevonden. Er waren tandjes afgebroken van een transport wiel.

Ondertussen zijn de tandjes gerepareerd. Dit had hij thuis al gedaan,omdat hij bij het eerste bezoek bepaalde onderdelen van de jukebox had meegenomen naar huis.

Marcel is erg strikt met afspreken qua tijd. Spreek je af op een tijd, dan is hij er ook altijd. Erg vinden om een jukeboxenmonteur te hebben die zich aan afspraken houd.

Mijn Wurlitzer 1800 doet het weer perfect.

Ik heb het contact als zeer prettig ervaren.

Herman Scheepstra (Leeuwarden) - Holland:

Ik heb één keer een beroep op Marcel bogert gedaan via de mail om een defect van mijn jukebox op te lossen. Door zijn advies wat het probleem zou kunnen zijn speelt mijn jukebox weer helemaal goed.

Ik woon in Leeuwarden dus niet naast de deur vandaar dat ik het advies via de mail heb gevraagd even langs komen daar is de afstand te ver voor.

Mocht ik ooit in de buurt komen dan kom ik zeker langs of mocht ik nog ééns een probleem met de box hebben dan weet ik waar ik moet zijn voor een deskundig en vriendelijk advies bij Marcel.

Heb nog wel zijn mail adres maar ben zijn woonadres kwijt zou u mij dit nog ééns willen doormailen.

 

Ben de Vries (Tilburg)- Holland:

Via Google ben ik op www.seeburg-jukeboxes.nl terechtgekomen. Ik heb hem enkele vragen gesteld en om advies gevraagd. Als antwoord heb ik een zeer uitgebreide mail terug gehad waar je uit kan opmaken dat hij het niet alleen voor het geld doet maar zeker een passie voor jukeboxen heeft. Dit kom je bijna niet meer tegen in jukeboxwereld.

Veel jukeboxplezier.

 

Simon Zorge (Duivendrecht) - Holland:

Na een wat moeilijke start via de mail, waarschijnlijk door de drukte heb ik telefonisch contact met Marcel gehad. Ik heb toen afgesproken om in het nieuwe jaar een afspraak te maken om de onder delen van mijn Wurlitzer 2100 bij hem te brengen. Dinsdag 02 februari 2010 ben ik met mijn zoon bij marcel geweest om de onderdelen van mijn Wurlitzer 2100 af te leveren

Na gezellig een kop koffie te hebben gedronken en over jukeboxen te hebben gesproken moet ik zeggen dat ik in marcel veel vertrouwen heb gekregen hij weet waar hij over praat , ik heb daarom ook de onderdelen met heel veel vertrouwen bij hem achter gelaten .

Hopende dat dit het begin van een fijne relatie van onze jukebox hobby wordt

 

Peter Turpijn (Twist-Duitsland):

Marcel Bogert heeft mij uitstekend en met enthousiasme geholpen bij de problemen van mijn SMC I  Seeburg.

Na verwijdering, ter identificatie van de 40 pins microchip en herplaatsing, ging er van alles verkeerd.

Met zijn uitstekende adviezen heb ik de situatie weer hersteld .

Nogmaals dank, ben blij dat er nog kennis bestaat omtrent de zeer ingewikkelde Seeburg chip.

 

Johan Baeyens (België):

Zoals velen is een jukebox een lange droom geweest. Niet omdat het zo duur is, want dat valt wel mee maar omdat je niet goed weet wat voor een jukebox je wilt kopen en waar je ze kan kopen. Het was toevallig dat ik op www.2dehands.be een jukebox had gezien. In feite was hij al verkocht. De verkoper had er drie, maar er was er één die me direct beviel, namelijk de Seeburg SMC1 Disco.

 

Ik kende er niets van. Het leek me dan ook een goed idee wat te kijken op het internet, en zo kwam ik op de website terecht van Marcel Bogert. Het was een beetje apart, maar de eerste jukebox van Marcel was ook een Seeburg Disco. Ik stuurde direct een mailtje om wat meer te weten te komen over dit model. De reactie was zeer snel. Na een paar mailtjes met extra tips kocht ik de jukebox in de hoop een goede machine te hebben gekocht. De machine zag er ook goed uit maar helaas

viel het toch tegen. De jukebox speelde een aantal dagen redelijk maar daarna was het afgelopen. Ik had maar één mogelijkheid en dat was dan ook Marcel benaderen. Nadeel is alleen dat hij in Nederland woont en ik zelf in België woon. Ik zeg eerlijk dat ik ook heb gemaild met andere herstellers (dichterbij huis) maar dat viel dik tegen.

 

Na een aantal mails met Marcel heb ik dan besloten de jukebox naar Nederland te brengen voor een revisie en herstelling. Ondertussen is de machine terug thuis en speelt hij terug zoals vroeger. Ik was een beetje emotioneel, hoe raar het ook klinkt, toen ik de eerste plaat hier thuis draaide.

 

Ik ben enorm onder de indruk van Marcel. Hij geeft raad, beantwoord graag en snel e-mails, en ik heb er wat gestuurd, dus ik kan weten hoe hij met e-mails om gaat. Ook de herstelling is vlot verlopen. Ik kan ik hem niet genoeg danken…De jukeboxfibe heb ik nu wel echt te pakken.

 

Mariska Bogert (Nieuwegein) - Holland: 

Mijn Seeburg jukebox wilde de plaatjes niet meer draaien.

Marcel heeft er naar gekeken en dingen schoongemaakt en bij gesteld en nu draait hij de plaatjes weer.

Ik was erg tevreden over Marcel hij werkt kundig en snel.

Voor de halfjaarlijkse controle vraag ik Marcel zeker weer.

 

Marcel bedankt.

 

Fred Tebbens & Clément van der Vegt (Zoetermeer)- Holland:
Ik was opzoek naar een Jukebox, en na een hoop zoeken en zoeken via www.marktplaats.nl en diverse website’s ben ik via via op de site van www.seeburg-jukeboxes.nl terecht gekomen.Ik dacht van laat ik maar eens mailen, misschien dat deze man wat voor me kon betekenen.Hij heeft me zeer goed te woord gestaan, en daaruit kan je al halen dat hij echt weet waar hij het over heeft.Ik ben door de zoektocht op www.marktplaats.nl tegen een leuke kast opgelopen. Ik dacht van laat ik die Marcel nog eens mailen, en vragen wat ik zou kunnen doen. Vanaf toen hebben we dingen besproken via de telefoon. Via de telefoon heeft Marcel me uitgelegd wat en waar ik op moet letten voor een goede aankoop.
Ben dus gaan kijken naar een ROWE AMI JAL 200. Deze was uit Amerika geïmporteerd. Door zijn expertise via de telefoon, heb ik besloten deze (niet werkende kast) mee te nemen. Marcel zei tegen mij als de belangrijke onderdelen er in zitten dan kan het geen kwaad en als hij er na zou kijken hij hem wel werkend zou krijgen.
Ik gevraagd wanneer hij tijd had om te komen. Toppie 2 dagen later staat hij op de stoep, met een koffer, en een hoop onderdelen. Een paar bakken koffie later en laat ik zeggen...

hij ging weg en hij speelt weer als een trein.
Hier en daar heeft de jukebox nog zijn mankementen. Maar daar gaat Marcel ook nog naar kijken. Alles op zijn tijd. Ben blij dat de Jukebox het doet en dat ik plaatjes kan spelen met de jukebox.

Elke keer weer kijken naar nieuwe plaatjes.
Alles doet het weer, nou dan mag je toch wel zeggen dat Marcel er wel verstand van jukeboxen heeft. Marcel, Toppie. En ik weet je te vinden. Dus kom op, koop een jukebox. Al doet hij het niet Marcel heeft de kennis en krijgt hem wel weer voor je aan de praat.
Gun een Jukebox een tweede leven.

Henri Barten (België):
Na een aantal minder positieve ervaringen was ik enigszins sceptisch ten aanzien van jukebox reparateurs.
Marcel heeft alle verwachtingen echter volledig waargemaakt, en is een technicus puur sang, die het functioneren van een jukebox tot in elk detail begrijpt.
Volgens mij vindt hij het pas echt leuk als hij het even niet begrijpt, maar wat hij vandaag niet weet, weet hij morgen.
Het meest prettige is dat hij van zijn kennis geen geheimen maakt, en je informatie geeft over je jukebox geeft wat je wilt weten. Wat zijn de zwakke punten, wat je zelf kunt doen.
Hij geeft vooraf nauwkeurig aan wat de mogelijke problemen en de daar aan verbonden kosten zijn, en komt de gemaakte afspraken na.
Ik kan Marcel van harte aanbevelen, want hij heeft mijn AMI J weer piek fijn in orde gebracht.

Gertie Buitenhuis (Apeldoorn) - Holland:

Marcel is een echte vakman. Hij heeft mijn Wurlitzer 1100 technisch totaal gerestaureerd, en speelt na jaren nog als nieuw!! Ook is hij bezig geweest met mijn Wurlitzer 61.

Hans in ‘t Veen (Bergschenhoek) - Holland:
Prima contact, komt belofte na. Zorgvuldig en technisch hoogstaand. Mijn Seeburg V200 en Wurlitzer 2000 waren ook zeer tevreden.

Willem Bleumink (Colmschate, gemeente Deventer) - Holland:
Ik heb zeker 20 jaar jukeboxen gerestaureerd. Ik heb verkocht in binnen- en buitenland, het was een fantastische bezigheid. Ik heb contact gehad met diverse mensen die op het technische vlak zaken voor me regelden, dit om zekerheid qua garanties te kunnen bieden. Vaak gaven versterkers al snel weer problemen, mechanieken gaven storingen, afspraken werden niet nagekomen door deze technici, prijzen die ze vroegen rezen de pan uit . Af en toe zat ik met mijn handen in mijn haar! Erger nog, hun onbetrouwbaarheid kwam na verloop van tijd naar buiten!

Tot ik eigenlijk per ongeluk in contact kwam met Marcel Bogert. Eerst dacht ik, wat zou deze jongen voor mij kunnen betekenen. Na een dag stond ik perplex, wat een technisch geheugen. Hij had nog nooit een Ami H gezien. In 1 dag haalde hij de machine compleet uit elkaar, alle onderdelen lagen de volgende morgen verspreid door geheel mijn werkruimte, motoren totaal uitelkaar, echt alles, ik wist niet wat ik zag ! Nooit zou hij het weer in elkaar krijgen. Maar ………….niets van dit alles, alles werd weer in elkaar gezet, afgesteld en de jukebox speelde alsof hij fabrieks nieuw was, onvoorstelbaar.

Dit had ik nog nooit meegemaakt, zo een techneut, en ook zeer belangrijk, zijn afspraken kwam hij na. Ik heb nooit enig moment getwijfeld aan de bedragen die hij vroeg. Veel jukeboxen heeft hij voor mij afgesteld, tot volle tevredenheid van mij en diegene die een jukebox afnam . Ik heb nooit enig probleem met hem gehad, ik kan Marcel aan iedereen van harte aanbevelen . Hij zal en kan ieder probleem oplossen , tegen een zeer reeële vergoeding.

Marcel veel succes gewenst.

Ontwerp - Debby van der Meer / Clément van der Vegt